Határtalan nyugalom

Cicamentőkként számos macskával van kapcsolatunk. Ők sem egyformák, csakúgy, mint az emberek. Szállításkor, vagy zsúfolt helyen, egymás társaságában nem egyformán viselkednek. Stresszesebb cicáinknál bevált a Beaphar Nyugtató hatású nyakörv alkalmazása, amely segíti a kiegyensúlyozott és nyugodt cicalét megteremtését, és a konfliktusok megelőzését.
Három cicusunkat - akik hosszú út előtt álltak-, a Beaphar Calming tablettákkal készítettük fel az utazásra, de emellett nyakörvet is kaptak. Hordozóikat Calming Home Spray-vel fújtuk be: ez nagy segítség volt az új gazdihoz utazó cicáknak félelmük leküzdésében. A Beapher termékeinek köszönhetően a cicák higgadtan és szorongásmentesen érkeztek meg befogadó otthonukba, sőt beilleszkedésük is zökkenőmentesen ment.
A mindennapokban a Beaphar Cat Comfort Feromonos párologtatót használjuk mentett cicáink helyiségeiben. Ezzel próbáljuk megteremetni számukra az otthon nyugalmát, és megelőzni a különböző stresszbetegségeket. Kedvenckéink között így nincsenek cicaharcok, ha valamelyikük mégis kiegyensúlyozatlannak tűnik, egy nyuginyakörvvel könnyen és gyorsan orvosolni tudjuk a problémát.
És talán a legfontosabb, hogy ezek a termékek nem okoznak egészségkárosodást, mivel természetes összetevőket, gyógynövényekből kivont hatóanyagokat tartalmaznak, így biztonsággal tudjuk őket alkalmazni. Nekünk nagyon beváltak, így minden felelős cicatartónak ajánljuk, akinek fontos, hogy háziállata harmóniában, biztonságban érezze magát, és sokáig dorombolhasson gazdijának.

Polish 20210116 123140863

Kérjük támogasd cicáinkat és munkánkat adód 1%-val!
Adószám: 19101219-1-03


Keresés

© 2021 SEGÍTS A MACSKÁKON ALAPÍTVÁNY

Keresés

Facebook