Civilek napja

Egy kicsi reflektorfény nekünk is jár…

Csak egy átlagos hétfő van, de talán még sem az; hiszen február 1. minden évben a civilek napja. Bár munkánk során továbbra is a cicáknak jut a főszerep, de megengeditek, ugye, hogy e napon kicsit magunkra irányítsuk a figyelmet, illetve arra a munkára, amellyel igyekszünk jobbá tenni - ha nem is az egész világot, de egy részét: Kiskunfélegyházát mindenképpen.
Egy civil szervezet célja nem lehet más, minthogy hiányokat pótoljon ott, ahová az állam már nem ér el. Alapítványunk küldetésének érzi, hogy a város gazdátlan és segítségre szoruló cicáit ideiglenesen gondozza, és szerető gazdihoz juttassa. Ezzel nemcsak négylábú barátainkkal teszünk jót, hanem igyekszünk a helyiek érdekeit is szolgálni. A felelős állattartás mellett köteleztük el magunkat, és ezt próbáljuk közvetíteni mindenki felé.
Hisszük, hogy értéket képviselünk, még akkor is, ha ez a modern világ sokszor értékvesztettnek tűnik. Az állatok szeretete, a róluk való gondoskodás, valamint a felelősségvállalás azokért, akiket megszelídítettünk - nem lehet ódivatú elköteleződés. Szabadidőnkben dolgozunk azért, hogy céljainkat elérjük, sőt néha bizony harcolnunk is kell, hogy igazoljuk létezésünket. Ugyanakkor nap mint nap tapasztaljuk, hogy rengetegen vannak, akik támogatnak minket, és magukénak érzik kissé a feladatot. Köszönet és hála nekik, hogy segítenek fennmaradni, túlélni, de legfőképpen JÓT CSELEKEDNI.
Kérünk mindenkit, hogy amennyiben fontosnak érzi cicamentői tevékenységünket, és egyetért az általunk képviseltekkel, támogasson minket adója 1 százalékával.
Talán pont az az 1 százalék hiányzik ahhoz, hogy egy cica esélyt kapjon egy jobb életre.   
Köszönettel:
Segíts a Macskákon Alapítvány
Adószám: 19101219-1-03

FB IMG 2021 02 01

Kérjük támogasd cicáinkat és munkánkat adód 1%-val!
Adószám: 19101219-1-03


Keresés

© 2021 SEGÍTS A MACSKÁKON ALAPÍTVÁNY

Keresés

Facebook