Felelősséggel egymás iránt

Nagyon furcsa, nekünk cicáknak látni azt a „műanyag” világot, amiben Ti, emberek éltek. Amire nincs szükségetek, azt egyszerűen csak kidobjátok, lecserélitek a régi dolgaitokat, kiselejtezitek néha még az emlékeiteket is.  Biztosan jól van ez így a Ti bolygótokon, de a mi cicavilágunkban kicsit mások a szabályok. Sokfélék vagyunk: cirmosak, feketék, foltosak, szelídek vagy vadak, játékosak, netán visszahúzódóak - de abban egyformák: hogy fontos számunkra a gondoskodás.
A cicatartás és eltartás nagyszerű dolog: van egy puha gombócod, akit a magadénak tudhatsz. Szeretünk Neked dorombolni, mókás pofikánkkal felvidítani Téged, osztozni örömödben, és segíteni abban, hogy jó embernek érezhesd magad. Ám mivel mi is élőlények vagyunk, így ugyanúgy ételre, italra, orvosi ellátásra is szükségünk van, mint bárki másnak - és e szükségleteinket sajnos nem tudjuk késleltetni, vagy elhalasztani.
Tudod, ha gazija, örökbefogadója vagy tündérkeresztszülője leszel valamelyikünknek, az felelősséggel jár, néha bizony sok pénzbe kerül. Nagyon sok kedves és gondoskodó emberrel van dolgunk nap, mint nap, de sajnos, az is előfordul, hogy valaki elfelejti egykori vállalását, és a „kukába” dobja kapcsolatunkat. Ilyenkor nagyon csalódottá és kiábrándulttá tesz bennünket.  De mindezek ellenére mi hiszünk Benned, és bízunk abban, hogy Te más vagy. Hiszen tudod: „… egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.”

Polish 20210310 135729949

Kérjük támogasd cicáinkat és munkánkat adód 1%-val!
Adószám: 19101219-1-03


Keresés

© 2021 SEGÍTS A MACSKÁKON ALAPÍTVÁNY

Keresés

Facebook