Segítsetek!

Kedves Félegyháziak!
Szándékos, hogy a megszólításban nemcsak azon kedves cicabarátok figyelmét kérjük, akik eddig is oly sok mindenben mellettünk álltak, hanem minden városunkban élő emberét.
Mindeddig elkötelezetten és alázattal végeztük munkánkat, még ha sokszor szélmalomharcnak is tűnt a sok befektetett óra és perc, ám most úgy érezzük, tartalékaink végéhez közelítünk.
Megérkezett a tavasz, és vele együtt a cicák ivarzási kedve is – nekünk egyre több munkát adva. A múlt héten 6, ezen a héten 8 (!) macska ivartalanítását végeztettük el tudatában annak, hogy mindez meghaladja anyagi lehetőseinket.  Ám ha most nem ivartalanítunk, akkor újabb és újabb kóbor cicák születnek, aminek beláthatatlan következményei lesznek.
Egyre több feladatot ad nekünk a város, miközben a zsebünk üres. Úgy tűnik, fontolóra kell vennünk, hogy tudunk-e továbbra is felelősen működni, és lehet-e Alapítványunknak egyáltalán jövője.
Hiszünk benne, hogy értékes munkát végzünk, hiszen Kiskunfélegyházáért, a környezetünk jobbá tételéért dolgozunk, miközben magunk is megtaláljuk az örömet a ránk maradó cicákkal való törődésben. Szeretnénk jót cselekedni, segíteni a macskáknak és ezáltal az embereknek is.
Kérünk Benneteket, Félegyháziakat, hogy amennyiben van lehetőségetek anyagilag támogatni minket, vagy ötletet tudtok adni arra vonatkozóan, hogyan tudnánk Alapítványunkat a jövőben is működtetni, SEGÍTSETEK!

Polish 20210311 074254417