Tündérkeresztszülők

tunder 2021

Itt a lehetőség, hogy Tündérke váljon belőled! Nem kell hazavinned egyikünket sem, elég, ha tartásdíjjal támogatsz! Olyan sokan vagytok, akik nagy szeretettel kíséritek figyelemmel cicasorsunkat, ám valószínűleg nincs lehetőségetek minket befogadni – aminek persze rengeteg oka lehet. Ezért arra gondoltunk, hogy tündérkeresztanyukat és keresztapukat toborzunk, akik a háttérből figyelve támogatnak minket.
Nincs más dolgod, csak kiválasztatni egyikünket, akinek szívesen lennél a tündérkerije. Itt a facebookon, insta oldalunkon vagy honlapunkon tudsz velünk megismerkedni. Ígérjük, igyekszünk minél többen megmutatni magunkat Neked. Ha megvan a választottad, onnantól kezdve megkezdődhet „közös” életünk. Vagy havonta, vagy akár egy összegben fizetheted kis patronáltad tartásdíját, egy neked is megfelelő összeget, amely fedezi a havi étkeztetést, almozását és az esetleges gyógykezelés költségét választott cicusod számára.
Mindezért cserébe ajánlunk Neked:
-    sok-sok cicaszeretetet és dorombolást,
-    egy letölthető oklevelet keresztszülővé válásodról patronáltad fotójával,
-    egy cicakedvelő társaság tagjává válhatsz, ha csatlakozol támogatói csoportunkhoz,
-    és ha igényled, persze meg is látogathatsz személyesen előre egyeztetett időpontban.
Na, mit szólsz? Mi már nagyon izgatottak vagyunk! Annyira várjuk tündérkeresztszüleink jelentkezését!  Írj privát üzenetet, ha döntöttél! Kérünk, hogy minket válassz! Nagy cicapuszi Mindenkinek!

Kérjük támogasd cicáinkat és munkánkat adód 1%-val!
Adószám: 19101219-1-03


Keresés

© 2021 SEGÍTS A MACSKÁKON ALAPÍTVÁNY

Keresés

Facebook