2020-as évi beszámoló

Kedves Támogatóink!

Először is szeretnénk minden segítséget megköszönni, amellyel Alapítványunkat támogattátok/támogatjátok, és hozzájárultok ahhoz, hogy Kiskunfélegyháza árva cicáinak sorsa jobbra forduljon. Munkánkat néha emberfelettinek érezzük, de a sok hálás dorombolás, a puha cicaérintések mindig új erővel vérteznek fel minket. Nektek hála, a tavalyi évet tartozásmentesen sikerült zárnunk. Kötelességünknek érezzük tehát, hogy beszámoljunk arról, mire is költöttük a befolyó összeget.
A költségek nagy részét az orvosi számlák jelentették, 3.438.196 forintot fizettünk ki különböző oltásokra, kezelésekre, gyógyszerekre, balesetes cicák bejelentésére, és sajnos eutanáziára azon cicák esetében, akiken már nem lehetett segíteni. Bizony, ilyen is volt, nagyon-nagyon sajnáltuk őket. Két angyalnak hála, 450.000 forinttal csökkent ez az összeg.
Tudjátok, hogy küldetésünknek érezzük a macskák ivartalanítását: tavaly 96 cica élt a lehetőséggel. Ők a kóbor kolóniák tagjai, örökbeadott cicuskáink és a rászorulók közül kerültek ki.
Szintén elhivatottak vagyunk abban, hogy árváinknak gazdit találjunk, tavaly ez 37 esetben sikerült.
Alapítványunk költségeinek könyvelésére és honlapunk gondozására 38.554 forintot fordítottunk. Mentett cicusaink élelmezése és almozása 668.289 forintba került.
Nagyon sok felajánlást kaptunk, és kapunk, mindenért nagyon hálásak vagyunk. Köszönjük, hogy ennyi cicaszerető ember él városunkban, akik segítenek nekünk abban, hogy munkánkat felelősséggel tudjuk végezni. „Nem az élet a csoda, de csoda már egyetlen jótett is.”